Last of Us

8719262029521

Nieuw productLimited op 5000 exemplaren wereldwijd

Nog slechts 1 beschikbaar!

2 LP's

180g

Limited Numbered Edition

Green & Silver Marbled Vinyl

Meer details

Meer informatie

Het actie-avonturenspel The Last of Us uit 2013 werd oorspronkelijk uitgegeven door Sony Computer Entertainment en ontwikkeld door Naughty Dog. Het spel wordt gespeeld in third-person perspectief en de speler bestuurt Joel, een smokkelaar die tiener Ellie begeleidt door een post-apocalyptisch Amerika. Het spel werd zeer geprezen door critici, vooral voor het verhaal, de gameplay, de graphics, het geluidsontwerp, de karakterisering en de portrettering van de vrouwelijke personages. The Last of Us werd een van de best verkopende videogames met meer dan 1,3 miljoen verkochte exemplaren in de eerste week. Het spel werd meerdere malen uitgeroepen tot Game of the Year en een van de beste videogames aller tijden.

The Last of Us werd ook geprezen om zijn muziek, die werd gecomponeerd door Gustavo Santaolalla. Santaolalla is ook bekend van zijn werk voor Brokeback Mountain en Babel, die hem beide de Oscar voor Beste Originele Score opleverden. De Argentijnse componist creëerde ook de muziek voor Netflix's series Jane The Virgin en Making A Murderer. Zijn soundtrack voor The Last of Us was zijn eerste in de videogame-industrie. In 2020 keerde hij terug om de muziek te componeren voor het vervolg, The Last Of Us Part II.

The Last Of Us is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 5000 individueel genummerde exemplaren op groen en zilver gemarmerd vinyl. Deze 2LP zit in een deluxe gatefold hoes en bevat bedrukte binnenhoezen en een boekje van 8 pagina's met aantekeningen van schrijver en creatief directeur Neil Druckmann.

11 andere producten in dezelfde categorie: