Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

CORONA-REGELING: Tijdens de corona-situatie stellen wij onze webshop open voor collega-winkeliers uit Tiel. De orders die u plaats worden GRATIS bezorgd als u in Tiel woont.
Wij houden ons uiteraard aan alle door de overheid opgelegde beperkingen en zullen waar nodig onze bezorging op de actuele beperkingen aanpassen.

Omdat de logistiek niet centraal geregeld is kan de leverperiode verschillen. Soms zult u uw product binnen een uur hebben en soms binnen 2 dagen. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Uw bestelling wordt eenmaal aangeboden, wij gaan er van uit dat u thuis bent. Na het aanbellen leggen wij het pakket voor uw deur en wachten totdat u het hebt aangenomen. Als er bijzonderheden omtrent de levering zijn kunt u ons vooraf benaderen via info@vinta.nl

Op alle leveringen van producten die via de corona-actie worden besteld gelden de voorwaarden zoals ze door de verkopende partij zijn vastgelegd. Vinta Platenwinkel fungeert slechts als platform en kan nadrukkelijk niet aansprakelijk worden gesteld voor enig geschil tussen u en de verkopende winkelier.

Voorwaarden specifiek voor Vinta:

Pakketten worden meestal binnen 1 a 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL met tracking en tekenen voor ontvangst.
U krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen en vaak tot op het uur nauwleurig kunt zien hoe laat uw pakket bezorgd wordt.

Wij rekenen verzendkosten, tenzij u uw bestelling komt afhalen in onze winkel in Tiel.
Uw pakket wordt verzekerd verzonden en er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen!

Let op! Wij versturen geen pakketten voor orders onder 10 euro. Deze artikelen kunt u zonder verzendkosten in de winkel komen afhalen, of bundelen tot een pakketje waarbij het totaalbedrag boven de 10 euro komt.

U heeft natuurlijk altijd recht op uw wettelijke bedenktermijn van 14 dagen, maar wij willen dat u zeker weet da u het item mooi vind!
U mag daarom uw bestelling bij ons tot 1 maand na aankoop nog retourneren!