Over Ons

Vinta Platenwinkel & La Vintagerie

11 jaar geleden begonnen als verzamelwinkel en nu uitgegroeid tot twee winkels: Op weerstraat 24 in Tiel een leuke vintagewinkel met design, kleinmeubelen, vintage kleding, etc.
En op weerstraat 11 in Tiel een grote platenzaak, met ruim 60.000 stuks vinyl! Keurig gesorteerd op artiest en genre. En niet alleen lp's, maar ook CD's en tienduizenden singletjes voor iedere smaak.

  • Bijzondere collectors-items
  • Duizenden LP's van rock tot pop
  • Jukebox-singles, piratensingles
  • Ook voor het allernieuwste vinyl
  • 100% garantie op iedere plaat!

Onze Winkels

Platenwinkel Vinta - weerstraat 11 Tiel
Weerstraat 11 in Tiel - Ruimte voor heel veel platen!
Twee panden uit 1600 werden ooit samengevoegd tot een enorme ruimte, afgelopen eeuw was het o.a. een serviezenwinkel en Kulinaria. En nu draaien we er plaatjes en spelen we graag een muziek-quiz!

Vintagewinkel La Vintagerie - Weerstraat 24 Tiel
Weerstraat 24 in Tiel - Een pand met geschiedenis!

Als een van de oudste panden van Tiel (sinds 1450!) kwam het ongeschonden door alle oorlogen. Van binnen bevat het nog een unieke binnengevel. Het was de winkel waar Daalderop begon. In de middeleeuwen was het o.a. een herberg en apotheek. En nu vind je er rotan meubeltjes, leren jassen, fatlava vazen en mid-century lampen.

Goed leven

Wij zetten onze winkels in om het leven voor iedereen een klein beetje leuker te maken. Wij helpen altijd met het grootste plezier, hebben altijd tijd voor een praatje of een luisterend oor en vinden een gezellige sfeer belangrijker dan een hoge omzet!


Iedereen een kans

Wij stellen onze winkels graag open voor mensen met een kleine afstand tot de arbeidsmarkt die op deze wijze in ieder geval weer onder de mensen komen, en zo werk-ervaring op kunnen doen.

Klimaat-positief

Door onze negatieve co2-footprint dragen wij bij aan een beter milieu. Potentieel verbrandingsafval wordt door ons geherwaardeerd en opnieuw in circulatie gebracht. Daarnaast is onze winkel-inrichting grotendeels gemaakt van reclaimed materiaal.