Over Ons

Vintage Verzamelwinkel

Onze winkel bestaat uit twee delen: De fysieke winkel in de Weerstraat in Tiel met curiosa, retro & vintage spulletjes, klein antiek en verzamelbare spullen als ansichtkaarten, maria-beeldjes en LP's, en de webwinkel zodat je de leukste items online kunt bestellen. Daarnaast geven we zo'n 90% van de ingebrachte spullen gratis weg aan mensen die het harder nodig hebben.

  • Bijzondere verzamelobjecten
  • Duizenden LP's van gewoon tot zeldzaam
  • Curiosa, retro en vintage spulletjes
  • Maria-beeldjes en wijwaterbakjes

Ons pand

cms-img

Weerstraat 24 in Tiel - Een pand met geschiedenis!

Als een van de oudste panden van Tiel kwam het ongeschonden door alle oorlogen. Van binnen bevat het nog een unieke binnengevel. Op de foto personeel van Kruidenier Timmer.
Leuk weetje: Het was de winkel waar Daalderop begon. In de middeleeuwen was het o.a. een herberg en apotheek.

Goed leven

Wij zetten onze winkel in om, zonder enige religieuze achtergrond, het leven voor iedereen een klein beetje leuker te maken. Wij helpen altijd met het grootste plezier, hebben altijd tijd voor een praatje of een luisterend oor en vinden het geweldig om op zoek te gaan naar specifieke verzamelobjecten!


Iedereen een kans

Wij stellen onze winkel graag open voor mensen met een kleine afstand tot de arbeidsmarkt die op deze wijze in ieder geval weer onder de mensen komen, en zo werk-ervaring op kunnen doen.