Over Ons

Vinta Platenwinkel

Ooit begonnen als verzamelwinkel en nu uitgegroeid tot een echte platenzaak, met ruim 55.000 stuks vinyl in onze stenen winkel! Online verkopen we naast wat bijzonder vinyl ook nog curiosa & vintage spulletjes. Maar het hart van de zaak is toch echt onze enorme platencollectie geworden, keurig gesorteerd op artiest en genre. En niet alleen lp's, maar ook tienduizenden singletjes voor iedere smaak.

  • Bijzondere collectors-items
  • Duizenden LP's van rock tot pop
  • Jukebox-singles, piratensingles
  • Ook voor het allernieuwste vinyl
  • 100% garantie op iedere plaat!

Ons pand

cms-img

Weerstraat 24 in Tiel - Een pand met geschiedenis!

Als een van de oudste panden van Tiel (sinds 1451!) kwam het ongeschonden door alle oorlogen. Van binnen bevat het nog een unieke binnengevel. Op de foto personeel van Kruidenier Timmer die er ooit zat.
Leuk weetje: Het was de winkel waar Daalderop begon. In de middeleeuwen was het o.a. een herberg en apotheek. En nu draaien we er plaatjes en spelen we graag een muziek-quiz!

Goed leven

Wij zetten onze winkel in om het leven voor iedereen een klein beetje leuker te maken. Wij helpen altijd met het grootste plezier, hebben altijd tijd voor een praatje of een luisterend oor en vinden een gezellige sfeer belangrijker dan een hoge omzet!


Iedereen een kans

Wij stellen onze winkel graag open voor mensen met een kleine afstand tot de arbeidsmarkt die op deze wijze in ieder geval weer onder de mensen komen, en zo werk-ervaring op kunnen doen.

Klimaat-positief

Door onze negatieve co2-footprint dragen wij bij aan een beter milieu. Potentieel verbrandingsafval wordt door ons geherwaardeerd en opnieuw in circulatie gebracht. Daarnaast is onze winkel-inrichting geheel gemaakt van reclaimed materiaal. Oude steigers als rekken, sloophout als platenbakken, we lopen of scooteren naar ons werk, gebruiken geen verwarming, etc.