Extreme: Six

4029759186120

Nieuw product

180g
Marbled Red & Black Vinyl
Dubbel LP

Meer details

Meer informatie

LP 1

  1. A: Rise
  2. 2 #Rebel
  3. 3 Banshee
  4. B: Other Side Of The Rainbow
  5. 5 Small Town Beautiful
  6. 6 The Mask

LP

  1. C: Thicker Than Blood
  2. 2 Save Me
  3. 3 Hurricane
  4. D: X Out
  5. 5 Beautiful Girls
  6. 6 Here’s To The Losers

Multi-platina hardrockband Extreme is in 2023 terug met hun nieuwe album "Six". Het 12 tracks tellende album toont het vermogen van de band om naadloos te schakelen tussen hard-hitting rock en intieme ballads. Tracks als "Other Side Of The Rainbow", "#Rebel", "X Out" en de eerste single "Rise" vertellen waarschuwende verhalen over roem.

Het kwartet uit Boston heeft meer dan 10 miljoen platen verkocht, stond bovenaan de Billboard Hot 100 en trad op tijdens het Freddie Mercury Tribute Concert. Ze hebben ook hun opwachting gemaakt in cultseries als Bill & Ted en Netflix's Stranger Things. Voor "Six" werkten ze samen met Nuno Bettencourt, die het album produceerde in zijn thuisstudio in Los Angeles. Het album toont de dynamische aanpak van de band en maakt hen tot een van de meest onvoorspelbare en onbreekbare groepen in de rock.

Extreme werd opgericht in 1985 en heeft verschillende hitalbums uitgebracht, waaronder het dubbelplatina "Extreme II: Pornograffitti" en het gouden "III Sides To Every Story". Hun hit "More Than Words" blijft één van de populairste rocknummers aller tijden. "Six" toont het elektriserende eclecticisme van Extreme met een moderne twist. Gary Cherone heeft ook met Van Halen gespeeld, terwijl Nuno Bettencourt heeft samengewerkt met Steven Tyler en Rihanna. Kortom, "Six" is Extreme.

30 andere producten in dezelfde categorie: